Plasti Dip Forhandler

Vi er nå forhandler av gummi malingen PlastiDip, og satte vårt nye produkt på en skikkelig kvalitets sjekk

15.04.2013

 

Våre kunder er opptatt av meget god kvalitet på sine produkter, og produkter de handler inn. Derfor ønsker vi å utelukkende forhandle produkter av meget god kvalitet, som innfrir våre kunders krav til god kvalitet.

Når vi fikk muligheten til å forhandle gummimalingen Plasti Dip, fikk vi ganske rask muligheten til å sette denne ut på en skikkelig kvalitets sjekk, da en av våre kunder ønsker å bruke denne som bouyancy (flyte element) maling på en av sine ROV (remote operated vehicle) systemer, på oppdrag i Nordsjøen.

På den aktuelle ROV`en var det blitt bygget ekstra flyte elementer i den forbindelse at de hadde montert en del ekstra utstyr på farkosten, og ville gjerne prøve Plasti Dip som bouyancy maling.

ROV`en har nå i ettertid vært daglig i bruk i noen måneder, under meget krevende forhold i Nordsjøen, der den har beveget seg ned til dybder rundt 300 meter nede i havet. Noe av det mest krevende i denne sammenhengen vil være når farksten beveger seg i forskjellige vannsjikt og dybdene forandrer seg hele tiden, da eventuelle luft blærer kan forårsake malingen til å sprekke.

Men Plasti Dip malingen har fungert veldig bra, og bestått prøven med glans.

For mer informasjon, ta gjerne kontakt på e-post eller tlf: einar@tollaksvik.no | +47 906 94 490

 

TILBUD – Peli Storm Case

Vi befester vår posisjon som en betydelig leverandør av Pelicase og Peli Produkter i vår re...

RAMFAN Rental / Utleie

Vi tilbyr utleie av RAMFAN industrivifter for bruk i industrien, i EX soner og eksplosjonsfarl...

Ny Medarbeider

Vi vil gjerne ønske Stian Hemnes velkommen som ny medarbeider hos oss, hvor vi håper han kom...